Тази блуза има ли я в черно в размер "L"? 


Дата: 2012-11-12

 

Скъпи клиенти,

 

Благодарим Ви за нестихващия интерес към българските и други продукти, които може да намеритe в магазина и сайта на 'Мадара'.

 

Винаги се стремим да предлагаме голямо разнообразие в различни категории за жени. мъже, деца в сферата на ежедневни/спортни/спорно-елегантни облекла и обувки. В магазина можете да изберете от над 10 000 артикула, като сайтът, със своите над 7000 продукта, бързо наваксва- средно на ден качваме по 50 нови продукта!

 

Наличните цветове и размери се менят с всяка минута. Моделите не винаги се повтарят или поддържат. Какво да правите, ако сте избрали някой спортен екип, но на Вашия размер изписва 'няма наличност'? Или виждате снимка на някоя блуза в бяло и черно, а на следващия ден в черно не се появява (понеже е изчерпана)?

 

Отговорът: ПИШЕТЕ НИ. Или ни се обадете. Ще Ви дадем всичката (по възможност) необходима информация. Дайте ни сигнал какво Ви интересува и ще разберете:

 

> в каква номерация се произвежда желания продукт

> в какви цветове се предлага

> в какъв срок можем да Ви го доставим

> мерките на посочения размер/и

> други запитвания

 

За да Ви отговорим по-бързо, ни изпратете точно наименование на модела или кода или направо копирайте линка. Предпочитаме да ни пишете на имейла: sales@maddara.com, за да можем да направим справка. Отговаряме в рамките на същия работен ден, или най-късно до два работни дена.

 

И така, с какво да улесним избора Ви? smiley

 

Екипът на 'Мадара' в очакване на sales@maddara.com 


Върни До Горе